Apie mus

Vaikų ir jaunimo pramoginė-pažintinė vasaros stovykla GALVĖ pirmą kartą vyko 2016-aisiais, o šiandien jau turi didelį draugų, bičiulių ir bendraminčių ratą!

Ko galima tikėtis GALVĖJE? 

Tai – nuotykiai, linksmybės, iškylos, kūrybiniai ir edukaciniai užsiėmimai (kiekvieną dieną!), žaidimai, rungtynės, maudynės, tikrų lazerių šou, neonų diskotekos, teminiai vakaro renginiai, laužas ir grilis gamtos apsuptyje, pirtis, pižamų vakarėliai ir dar daug daug visko!

Vaikų stovykla GALVĖ, 2022 vasara.

 

Stovyklautojų amžius: nuo 9 iki 18 m.

Stovyklos trukmė: 10 dienų!

Stovyklos laikas: 2024 07 12–21.

Stovyklos vieta: Pušyno poilsiavietė, Kauno raj. 

Stovyklos kaina: 410 eur.

 

REGISTRACIJA 2024

 

Į kainą įeina:
*Apgyvendinimas jaukiuose kambariuose.
*Maitinimas 4 kartus per dieną.
*Edukacinė, pramogų ir užsiėmimų programa.

Vieta ir apgyvendinimas 

Stovykla vyks aktyviam vaikų poilsiui pritaikytoje kaimo turizmo sodyboje Kauno raj., su privačia aptverta teritorija, esančia nuostabaus miško apsuptyje.

Maitinimas
Vaikus sočiai ir sveikai maitins jau ilgus metus su vaikų maitinimu dirbančios virėjos, prisitaikančios prie kiekvieno vaiko individualių valgymo poreikių ir įpročių. 

Stovyklos vadovai
Stovykloje dirba apmokyti, entuziastingi, atsakingi, jauni, patyrę ir charizmatiški grupių vadovai (vienas vadovas 7—8 vaikams), turintys gebėjimų organizuoti vaikų poilsį ugdant jų kūrybiškumą, draugiškumą ir atsakomybę. Be to, kad vadovai visada pasiruošę suorganizuoti viktorinas, pašėlusius vakaro renginius, jie tampa vaikų drau
gais, padedančiais atskleisti jų gerąsias savybes, stiprinti savivertės ir pasitikėjimo jausmą bei skatinti žingeidumą.
Šalia grupių vadovų yra vyriausioji vadovė Gabrielė, atsakinga už dienos užimtumą, veiklų įvairovę, saugumą, sveikatą, grupių vadovų darbo organizavimą ir koordinavimą bei tėvelių informavimą.

 

Stovyklos vadovai, 2022.

 

 

Kai jau kvepia ne tik vasara, bet ir Galvės 9 sezonu

GALVĖS va(l)dovai

Apie mus rašo: 

„Vaikų vasaros stovyklos įvairiausiems pomėgiams TOP30“, 2022 05 30